Korteriühistute suvepäev 4.08.2023
Uuendatud 06 juuni 2023

Uuendus: kohad on täis!

Meil on hea meel kutsuda Teid osalema Narva-Jõesuu linna ja Tartu Hoiu-laenuühistu koostöös korraldatavale Korteriühistute suvepäevale, mis toimub 4. augustil 2023 kell 10:00 - 17:00 Narva-Jõesuu Medical SPA suures saalis (Aia 3, Narva-Jõesuu).

Suvepäev on suunatud kõigile Ida-Virumaa korteriühistutele ning on osalejatele TASUTA. Eesmärk on pakkuda väärtuslikku teavet ja praktilisi teadmisi korteriühistute juhtimise, finantslahenduste leidmise, säästva elamuehituse, energiatõhususe ja tehnoloogia valdkondades.

Ürituse kava hõlmab mitmekesiseid teemablokke, mida esitavad valdkonna eksperdid. Saate kuulda inspireerivaid ettekandeid, osaleda aruteludes ning jagada kogemusi teiste korteriühistute esindajatega. Lisaks pakub infopäev suurepärase võimaluse luua uusi kontakte ning laiendada oma suhtlusvõrgustikku korteriühistute valdkonnas. 

Rohkem infot: Tartu Hoiu-laenuühistu Narva kontor, tel: +372 356 0068, info@tartuhly.ee

Infopäeva kavas on järgmised teemad:

  • Korteriühistute juhtimine ja seadusandlus.
  • Finantsjuhtimine ja rahastamine.
  • Säästev elamuehitus ja energiatõhusus.
  • Tehnoloogia ja innovatsioon korteriühistute haldamisel.
  • Lisaks nendele teemadele keskendume ka arveldusvõimalustele elanikega ning korteriühistutele finantslahenduste leidmisele.

Registreerimine / kohad on täis!

Meelelahutus

Lisaks tööle, soovime teile pakkuda ka meelelahutuslikku elamust. Pärast konverentsi lõppu on kõik osalejad oodatud ühisele teatrietendusele, mis toimub 4. augustil kell 18:00 Narva-Jõesuu Heledas pargis. Teatrietendus on suurepärane võimalus lõõgastuda ja nautida kultuurilist elamust pärast tööpäeva.

Etendus on tasuta ja toimub vene keeles.

Ootame teid põnevale ja informatiivsete korteriühistute suvepäevale, kus saate laiendada oma teadmisi, leida uusi ideid ning luua kontakte teiste korteriühistute esindajatega.

Lugupidamisega, Maksim Iljin, Narva-Jõesuu linnapea

Andro Roos, Tartu Hoiu-laenuühistu juhatuse esimees

+372 740 7134