Virtuaalkaardi kasutamine
Uuendatud 13 veebruar 2024

Virtuaalkaardiga on võimalik teha turvalisi ja kontaktivabu makseid, tasuda e-poodides ning võtta välja sularaha. HLÜ virtuaalkaarti saad kasutama hakata kohe peale tellimist. Internetiostude jaoks vajalikud andmed leiab e-teenindusest.

1. Telli virtuaalkaart e-teenindusest ja aktiveeri.

2. Lisa kaart oma telefoni või muu nutiseadme digirahakotti (Google Wallet, Apple Pay, Samsung Pay, FitbitPay, GarminPay ja FidesmoPay).

3. Kaart on valmis kasutuseks.


Google Walleti rakenduse allalaadimine

Google Wallet on turvaline viis kaartide, piletite, pääsmete, võtmete ja isikut tõendavate dokumentide hoiustamiseks ning kasutamiseks.

Google Walleti kasutamiseks laadige rakendus alla ja seadistage see.

Tähtis! Google Pay=Google Walleti rakendus. Kui teil juba on Google Pay rakendus, ei pea te midagi lisaks alla laadima. Järgmisel korral, kui Google Pay rakenduse Google Pay avate, võidakse see kuvada Google Walletina. Teine võimalus on, et teil palutakse minna Play poodi ja rakendust seal värskendada. Pärast värskendamist kuvatakse rakendus Google Walletina.

Mida on vaja rakenduse kasutamiseks

Nõuanded:

  • Google Walleti rakendus ei tööta juurendatud seadmes.
  • Google Wallet ei toeta ka tööprofiile. Kui teie Android-seadmes on tööprofiil, peate Google Walletis kasutama oma isiklikku profiili.

Rakenduse hankimine

Laadige Play poest alla Google Walleti rakendus.

Seadistamine

1. Avage oma nutiseadmes Google Walleti rakendus.

2. Järgige seadistamise juhiseid.

  • Kui kasutate Google Walletit esimest korda, palutakse teil pärast rakenduse avamist kaart lisada. Kasutage deebet- või krediitkaardi skannimiseks kaamerat või sisestage andmed käsitsi.
  • Kui lisasite oma kaardid, piletid või pääsmed rahakotti Google Pay kaudu, peaksid need ka Google Walletisse ilmuma.
  • Võimalik, et teil palutakse seadistada Android-seadmele ekraanilukk.

3. Viipemaksete tegemiseks veenduge, et teie telefon vastaks tarkvaranõuetele, oleks varustatud NFC-ga, NFC oleks sisse lülitatud ja Google Pay oleks vaikemakserakenduseks määratud.

Edasised toimingud

 

 

 

+372 740 7134