Konverents "Tark Valgamaa. Muutuv Valgamaa" lükkub sügisesse
Uuendatud 18 mai 2023

Anname teile teada, et Tark Valgamaa konverents, mis oli algselt planeeritud toimuma 1. juunil lükkub sügisesse. Kuigi meil oli alguses plaan korraldada see suvepäevade raames, oleme otsustanud seda veidi edasi lükata, et tagada suurem osalejate arve.

Uus kuupäev ja täpsem teave konverentsi kohta tuleb sügisel. Soovime tagada, et konverents toimuks parimal võimalikul viisil, pakkudes teile väärtuslikke teadmisi ja inspiratsiooni. Jälgige palun meie teateid ja uudiseid, et saada teavet uue kuupäeva kohta.

Oleme pühendunud pakkuma teile silmapaistvat konverentsikogemust ning ootame teiega kohtumist sügisesel Tark Valgamaa konverentsil.

Parimate soovidega, Tark Valgamaa konverentsi korraldustiim


Konverents on üks osa Tartu Hoiu-laenuühistu missiooni elluviimisest – viia edasi Eesti tööelu ja arendada Eestit läbi ühistegevuse.

Igal aktiivsel Valgamaa inimesel tasub konverentsi kaudu kaasa lüüa. Ühistukonverents „Tark Valgamaa 2023. Muutuv Valgamaa“

Toimumiskoht: Valga Ühistumaja

Aadress: Aia tn 5, Valga

Aeg: sügis 2023

Kohtade arv: 70 inimest


Konverentsi teemade valik hõlmab nii konkurentsivõimet, finantslahendusi ja sihtturgusid kui ka tulevikutrende ja -võimalusi. Keskendume mahetoodete, kestlikkuse ja turgudele ligipääsetavuse teemadele. Tutvustame, kuidas saab ühistegevuse põhimõtteid ja struktuuri kasutada selleks, et seada sihid kõrgemale ja saavutada oluliselt rohkemat.

Jagame kogemusi, arutame väljakutsete üle ja vaatame koos tulevikku! Konverentsipäev on suunatud piirkonna ettevõtlusele ja võimalustele, mida saaksime koos edasi kasutada. Seejuures, päeva esimene pool on rohkem suunatud finantslahenduste leidmisele ja teine pool keskendub üldisele ühistegevusele. Konverents on suurepärane võimalus saada värske ülevaade piirkonna ettevõtlusest, uurida tulevikutrende ja –võimalusi ning suhelda klientide ja koostööpartneritega.

Konverentsi modereerib Heili Tolmik.

Konverents on eesti keeles.

Hind 

Osalustasu saab tasuda arvega või Ühistu teenindustes.

  • Tartu HLÜ liikmed: 25€
  • Pensionärid: 15€
  • Haridustöötajad: 15€
  • Noored kuni 25a: 15€
  • Ülejäänud: 50 €

Lisainfo

Heili Tolmik, Valga kontori juhtaja 

E-post heili.tolmik@yhistupank.ee

www.tartuhly.ee

Telefon +372 763 3660

+372 740 7134