Maksekaart
Uuendatud 13 veebruar 2024

HLÜ deebetkaart on kohal!

Alates 07.02.2024 saavad Ühistu liikmed tellida Ühisarveldused AS-i arveldusarvega seotud Visa deebet pangakaarti ja virtuaalkaarti. Kaart on HLÜ liikmetele tasuta.

Sularaha sissemaksmisel anname boonust 0,3% sissemakstavast summast. Sularaha sissemakseid saab teha meie esindustes üle Eesti. 

Plastikkaardi tellimine HLÜ liikmetele:

1. Sisene Ühistu e-teenindusse.

2. Vali "Arveldused" ja telli kaart. Kaardi tellimiseks peab esmalt olema avatud arveldusarve, mida saab teha siin. Pakume nii füüsilist kui ka virtuaalset maksekaarti.

3. Plastikkaardi saadame Teile nädala jooksul posti teel või tulge kohale HLÜ esindusse. Virtuaalkaart on valmis kasutamiseks kohe. Virtuaalkaardi saate siduda erinevate viipemaksesüsteemidega: Google Pay, Samsung Pay, FitbitPay, GarminPay ja FidesmoPay.

4. Plastikkaart tuleb aktiveerida e-teeninduses, kust leiate ka kaardi kasutamiseks vajalikud PIN-koodid. 

 

Plastikkaardi tellimine mitteliikmetele:

1. Maksekaarti pakume vaid oma liikmetele. Juhul kui Te veel ei ole Tartu Hoiu-laenuühistu liige, siis seda saab teha siin:

Astu liikmeks

2. Ava arveldusarve. Seda saab teha siin:

Arveldusarve avamine

3. Sisene Ühistu e-teenindusse.

4. Vali "Arveldused" ja telli kaart. Pakume nii füüsilist kui ka virtuaalset maksekaarti.

5. Plastikkaardi saadame Teile nädala jooksul posti teel või tulge kohale HLÜ esindusse. Virtuaalkaart on valmis kasutamiseks kohe. Virtuaalkaardi saate siduda erinevate viipemaksesüsteemidega: Google Pay, Samsung Pay, FitbitPay, GarminPay ja FidesmoPay. Loe kuidas seda teha.

6. Plastikkaart tuleb aktiveerida e-teeninduses, kust leiate ka kaardi kasutamiseks vajalikud PIN-koodid. 

 

Kõik interneti teel edastatud dokumendid peavad olema digitaalselt allkirjastatud ja saadetud aadressile info@tartuhly.ee

NB! Kaardi kaotamise või varguse korral võtke koheselt meiega koheselt ühendust meie kontaktidel.

 

+372 740 7134